IZDELAVA IN OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Vita Activus d.o.o. iz Polzele

Izdelava in oblikovanje spletnih strani

Izdelava spletnih strani je tesno povezana z oblikovanjem in podobo novega spletnega mesta . Oblikovanje spletnih strani je zasnova izdelava spletnega mesta. Oblika daje edinstven videz in intuitivno prehajanje med spletnimi stranmi. Kar daje uporabniku dobro izkušnjo ter občutek, da je internetna stran narejena na način, ki je njemu domač. Osnovno vprašanje je kako enostavno in hitro obiskovalce internetne strani pripeljati do informacije ali podatka, ki si ga želi. V skupino novih spletnih strani spada tudi prenova spletnih strani. O slednjem govorimo takrat ko je internetna staran narejena tako dobro in na takem CMS-ju kateri omogoča popravke , dopolnitve , spremembe tako v oblikovnem kot v tehničnem delu. Postavitev spletne strani cena je odvisna od zahtevnosti projekta . Postavitev nezahtevne internetne strani se začne že pri 1000€ . Več ko naročnik želi od nove ali prenovljene spletne strani višja je cena za izdelavo in oblikovanje spletne strani.

Vsisi
 
Deveta vas

Ekološki kruhi iz Devete vasi

V vasici Podvin vsak večer zamesijo po starih tradicionalnih receptih. Surovine pa so iz ekološke pridelave. V času ko še ni bilo velikih trgovinskih centrov in se je večino kruha pripravilo in speklo doma je imela vsaka gospodinja ščepec skrivnosti kako je pripravila sestavine, shajala testo in skrbno pripravila krušno peč, da je bila skorja hrustljava in je dišalo po celi hiši. V pekarni Deveta vas je poskrbijo, da hrustljavost skorje in vonj tradicije pride v vsak dom, kateri si želi ekološko pripravljenih dobrot iz tradicionalnih receptov naših prednikov.

 

Vas zanima prenove spletne strani in optimizacija ?

Izdelava , prenova in oblikovanje spletne strani so eden iz med treh ključnih dejavnikov, če želimo da bo orodje – spletna stran uspešna. Drugi dejavnik uspeha spletnega mesta je optimizacija spletne strani . SEO optimizacija pomaga, da je spletna stran vidna po vedno več iskanih izrazov in fraz po katerih iščejo potencialni kupci na ciljnem trgu. To kar optimizacija naredi za vidnost je oblika spletne strani za prepoznavnost, unikatnost in intuitivnost takrat ko so obiskovalci že na spletni strani. Prenova spletne strani naj bo usmerjena ravno k dejavnikom vidnosti in prepoznavnosti med vedno močnejšo konkurenco.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani ZakrajšekIzdelava spletne strani GraverkoIzdelava spletne strani INA SlovenijaIzdelava spletne strani Magnezijev KloridIzdelava spletne strani Zlatarski AteljeIzdelava spletne strani Jezični dohtarček

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.