Izdelava spletne strani za VITA ACTIVUS d.o.o.

Vsisi logoIzdelava spletne strani za podjetje Vita Activus d.o.o. Primrana dejavnost podjetja je peka ekološkega kruha iz Devete vasi. Kruh in pekovsko pecivo je pripravljeno iz ekološko pridelanih surovin po starih tradicionalnih receptih. V teh receptih ni prostora za aditive in druge nenaravne sestavine. Naše osredotočanje, da ponudimo samo tisto kar je najbolj naravno in zdravo, doakzujemo s certifikati za peko ekološkega in konvencinalnega pekovskega peciva in kruha. 

 

 

Izdelava spletnih strani 

Izdelava spletnih strani je postopek, v katerem sta sodelovala naročnik in izvajalec z namenom doseganja ciljenga trga. Izdelava spletnh strani Celje je lokalno omogočilo podjetje Vsisi.do.o. . 

Izdealva spletnih strani v Wordpresu kot najbolj priljubljenemu CMS sistemu na svetu. Omogoča enostavno in pregledno upravljanje z spletno stranjo ter posodabljanje  CMS-ja. Je odprtokodni sistem in kot tak uporaben za postavitve enostavnih in uporabnih spletnih strani . 

Izdelava spletne strani cena je eden od dejavnikov, ki vplivajo na to  kakšno spletno stran si želimo in kaj lahko od nje pričakujemo. Ceno spletnte strani določajo tako tehnične značilnosti speltne strani kot oblikovne značilnosti spletne strani. Dizajn spletne strani vpliva na uporabnikovo izkušnjo. le ta pa na konverzije in donosnost spletne strani. 
Zato je pomembna izdelava spletne srtrani tako v tehničnem smislu kot oblikovnem. Cilj pa je obiskanost speltnes strani in posledično prejemanje povpraševanj ter grajenje blagovne znamke. 

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A

1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/

http://www.internetni-marketing.si/

E-mail: info@vsi.si

  1. Tel: 05 907 59 28